miercuri, 8 aprilie 2015

DĂNUŢ MATEI, DĂ-ŢI DEMISIA, PENTRU CĂ EŞTI VARZĂ!

Gaz Metan Mediaş a bifat miercuri seara a doua înfrângere consecutivă în interval de numai trei zile, însă antrenorul Dănuţ Matei se simte la fel de confortabil în funcţie, la fel ca la început. După disputarea a numai nouă etape de când se află la timona alb-negrilor superciberneticianul şi-a dovedit limitele, demonstrând că este varză la fotbal, nefiind recomandat nici măcar pentru liga a III-a. Iar pentru a fi sinceri până la capăt, trebuie să spunem că punctul scos la Craiova a reprezentat de fapt cadoul lui Cosmin Frăsinescu, după cum victoria de la Tg. Jiu, a fost darul medieşeanului Eugen Pârvulescu. Dănuţ Matei nu are absolut niciun merit, în respectiva "ecuaţie", decât acela că este "pupila" fostului şef de sală Ioan Horoba, cel care şi-a făcut un "modus vivendi" din traficul de puncte în Liga I!!! Având un apăsător -15 în "clasamentul adevărului" cu nouă etape înaintea încheierii campionatului, Gaz Metan Mediaş nu mai are, efectiv, nicio şansă de a se salva de la retrogradare. Foarte curând "Adevărul verde în faţă" va prezenta culisele care au dus la actuala situaţie dezastruoasă a clubului-fanion de pe Târnava Mare dar şi despre numirea ca "principal" a unui antrenor făcut, efectiv, la...apelul bocancilor!

5 comentarii:

  1. Păcat ca Eugen pirvulescu nu are loc la cârma clubului

    RăspundețiȘtergere
  2. Am urmarit meciul cu Steaua, o alta echipa condusa de un antrenor patetic. Ca de obicei, lipsa de idei la Steaua iar la Gaz Metan haos total.Mingi aruncate in fata la intamplare, jucatori resemnati si un antrenor pierdut in spatiu...Speriat. Se vede pe fata lui ca nu stie nimic.

    RăspundețiȘtergere
  3. nu ie danut de vina e horoba si jucatorii in afara de lulaku si roman nu avem alti jucatori

    RăspundețiȘtergere
  4. nu vom retrograde, o sa vedeti.......vom fi capabili sa batem la Ceahlau, si apoi mai castigam 3 meciuri si e ok...rabdare

    RăspundețiȘtergere
  5. Sa dus vremea orasului minunilor , festivalurilor , sezatorilor , simpozioanelor , fotbal , olimpiade , drumuri autostrada , armata , primarie , centrul gazelor , expoziti , adunari de tot felul , cel mai cea , din cele . Totul este trecator .

    RăspundețiȘtergere