marți, 17 februarie 2015

"PIELARUL" MEDIEŞEAN IOAN BĂNCEU, ÎN TOPUL EVAZIONIŞTILOR FISCALI DIN ROMÂNIA!

Un medieşean în vârstă de 60 de ani a reuşit performanţa de a intra în topul evazioniştilor fiscali din România, fiind arestat luni, pentru un prejudiciu de circa 10 milioane de euro, adus statului prin evaziune fiscală şi spălare de bani. Învinuitul, Ioan Bănceu, unchiul fostului fotbalist gazist Alin Bănceu, este administratorul SC BANTUT SRL, firmă înfiinţată în anul 1994 şi având ca obiect de activitate achiziţionarea, conservarea, depozitarea şi valorificarea pieilor crude de bovină. Iată în continuare comunicatul IGPR pe această temă: “… poliţiştii Direcţiei de Investigare a Criminalităţii Economice din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române, sub coordonarea procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti, au efectuat 146 de percheziţii domiciliare la persoane bănuite de evaziune fiscală şi spălare de bani în diverse domenii de activitate (IT, construcţii). În urma percheziţiilor, au fost ridicate documente financiar-contabile, facturi fiscale, suporturi financiare şi de stocare a datelor informatice, carduri bancare, dispozitive token şi digipass, folosite la tranzacţii bancare, 300.000 de lei, un pistol cu gaze a cărei autorizaţie era expirată şi alte 4 arme de vânătoare deţinute fără autorizaţie. 33 de persoane au fost reţinute, cercetările fiind continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de evaziune fiscală şi spălare de bani”!!!

7 comentarii:

  1. ne poti spune cinei medesianu de 65 ani arestat pentru evaziune fiscala?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. E vorba de Ioan Bănceu, se pare tatăl fotbalistului Alin Bănceu!

      Ștergere
  2. Si cu ce se ocupa dansu ca nimic despre el pe tot google.Asteptam un articol cu detalii

    RăspundețiȘtergere
  3. Nu e tatal fotbalistului,sunt neamuri

    RăspundețiȘtergere
  4. da,nenea levy---2 ani a purtato si binenteles nu gratis,am platit eu boul scoala de soferi...la practica a fosr picata fosta mea nevasta,nenea politai au boala pe acest instructor rebel..a plecat la alt instructor,si a luat din prima,dupa 2 ani de cotizari inutile!!

    RăspundețiȘtergere
  5. Domnule justiar...unde e articolul despre scoala levycar??? si comentariul meu neaprobat de ieri? :))
    pentru anonim.... nici un politist nu pica un elev doar din cauza faptului ca au o rafuiala cu instructorul, probabil daca era asa scoala Levycar nu mai avea elevi, vorbele rele circula repede mai ales intr-un oras de marimea Mediasului!!!!! V-ati gandit macar o secunda ca poate fosta sotie chiar gresea ceva?sau alta intrebare in 2 ani e nevoie de 2 dosare, de ce nu l-ati facut pe al 2 lea la alta scoala? de ce ati asteptat pana la al 3 lea?
    iar in ceea ce il priveste pe Csifo Levente... ii multumesc domnului instructor pentru ceea ce m-a invatat, nu am luat permisul din prima si nici din a 2 a, DAR nu din cauza instructorului.
    Oricum cu siguranta comentariul nu imi va fi aprobat, sau o sa ma surprindeti placut domnule Justiar si o sa apara pe blogul dumneavoastra cateva cuvinte dragute la adresa domnului instructor Csifo Levente ?

    RăspundețiȘtergere
  6. Fiscul ce a facut ? Sint complici ? Dupa atitia ani ? Ce-i de la noi nu au avut curaj , au trebuit sa vina de la Bucuresti ? 146 de percheziti la 3000 de case , nu este cam mare procentul de criminalitate ?

    RăspundețiȘtergere