vineri, 11 ianuarie 2013

SINGURA NOUTATE LA GAZ METAN MEDIAŞ E DE FAPT CĂ...NU E NICIO NOUTATE!

Ioan Horoba, preşedintele clubului Gaz Metan Mediaş a susţinut vineri dimineaţa în cadrul unei conferinţe de presă care a succedat reunirii lotului fotbaliştilor "alb- negri" că toate transferurile "perfectate" de către presa sportivă, la Gaz Metan, sunt de fapt pure invenţii. "S-a scris despre un împrumut al lui Andrei Vaştag de la Viitorul Constanţa ca şi al lui Tony de la Petrolul Ploieşti. Nimic mai neadevărat! Acesta din urmă nu avea cum să semneze cu noi duminică, până la finalul sezonului, pentru simplul motiv că el se află încă în Brazilia. De fapt asta e singura noutate la lot, că nu avem niciun jucător nou şi nici nu va veni nimeni până la plecarea în Antalya pentru stagiul de pregătire centralizată. Nici înţelegerea cu AC Milan, nu a fost încă parafată, ea va intra în vigoare doar atunci când vor veni să se pregătească alături de ceilalţi jucători gazişti un fundaş şi un atacant de la echipa a doua a clubului italian. Altfel, lotul medieşean va fi complet la pregătirea pe care echipa o va efectua la Mediaş abia de luni dimineaţă când va sosi si ultimul învoit, Bawab", a spus Horoba. P.S. Şi totuşi, aşa cum se zvoneşte prin târg, transferul iernii la Gaz Metan s-ar putea numi...Ioana Roman, soţia deputatului PSD Gheorghe Roman, în speţă de la primăria Mediaş la SNGN Romgaz SA! Iar asta pentru ca "Micul samurai" să nu rămână mai prejos decât senatorul Arcaş, a cărui consoartă, Mariana, este de mai multă vreme angajată a respectivei companii gazifere. Cu siguranţă că, asemenea Amaliei Cindrea şi Ioana Roman este beneficiara unui dosar profesional beton!

2 comentarii:

  1. Buna! Daca ma ajuti cu o postare pe blogul tau iti dau domeniu .info si banner pe blogul meu! Detalii gasesti in ultima mea postare! Asept un raspuns de la tine, sper eu pozitiv ;)
    Iti doresc o zi placuta in continuare,
    Vlad

    RăspundețiȘtergere
  2. ba-i administratori ,antrenori ,procuratori ,sefi de cluburi ,primari ,oficialitati ,oameni de afaceri ,jonglerori din fotbal si altele ,,VINDE-TI SI CUMPARATI ,OAMENI CA IN EPOCA SCLAVAGISTA ....FACE-TI CE VRETI SA VA FIE DE CAPUL VOSTRU ..ASA SA VA AJUTE DUMNEZEU ..DAR NU VA JUCATI CU SUSTINATORI NATIVI ,CORECTI ,CU SUFLET ..FACETI CE VRETI CU BANI VOSTRI ,DAR NU SI CU BANI NOSTRI ..AI PRIMARIEI ,SI AL BABELOR CHIOARE .. SAU CHIOLHANELE VOASTRE , IN GASCA ROTUND ,INTRE VOI ...........

    RăspundețiȘtergere