duminică, 11 octombrie 2015

EXCLUSIVITATE - URGENŢE MEDICALE GRATUITE ŞI TRATAMENT ÎN STRĂINĂTATE PRIN NOUL "CENTRU MEDICAL DE ELITĂ" DIN MEDIAŞ

Patronul reţelei de farmacii "Alexfarm" din Mediaş, Marin Trifa, a reuşit după epuizarea tuturor condiţiilor birocratice impuse de lege să-şi vadă visul cu ochii: acela de a oferi localnicilor o unitate medicală de elită, cum de altfel se şi numeşte policlinica privată din strada Iacob Pisso. "Adevărul verde în faţă" a avut privilegiul de a "inspecta" în premieră respectivul lăcaş de sănătate, care îşi va deschide, efectiv, porţile, în data de 23 octombrie. "Policlinica va fi deservită de medici specialişti din judeţele Sibiu, Mureş şi Cluj şi va include circa 20 de specialităţi. Centrul medical de elită dispune şi de două ambulanţe, iar noutatea absolută constă în asigurarea de servicii medicale de urgenţă de calitate şi în mod gratuit.
În plus datorită conexiunilor internaţionale pe care le avem pacienţii pot fi trataţi, la solicitarea acestora, în străinătate, unde vor fi transportaţi chiar cu ambulanţele proprii. Sunt convins că medieşenii suferinzi, pe care îi aşteptăm cu braţele deschise, vor constata repede că actul medical se poate derula cu zâmbetul pe buze şi cu o atitudine reverenţioasă din partea cadrelor noastre sanitare. Nu ascund intenţia ca, în câţiva ani, în aceeaşi incintă să funcţioneze şi un spital privat care să completeze într-un fel ceea ce vom începe peste circa 10 zile", a spus patronul stabilimentului. Iată în continuare, interviul în exclusivitate acordat pe această temă de farmacistul Marin Trifa.

3 comentarii:

  1. Tot respectul! Prea putini gandesc pentru altii! Inca odata respecte!

    RăspundețiȘtergere
  2. Am uitat.... sau si tu ai uitat sa te uiti la ce face administratorul de drumuri!!!! Uita-te la ce minciuni au inceput sa scoata!

    RăspundețiȘtergere
  3. Am mai uitat ceva... "Pretenasul Antipa" de ce ii pupa si el pe asa zisi "drumari" Gospodariei Comunale?

    RăspundețiȘtergere