marți, 4 august 2015

DE NOUĂ LUNI, ADMINISTRATORUL SPECIAL AL SC "GOSPODĂRIA COMUNALĂ" SA MEDIAŞ ÎNCASEAZĂ LUNAR 6.500 LEI BRUT. ALŢII AU ÎNCASAT ŞI MAI MULT PENTRU...NIMIC!

În cadrul şedinţei extraordinare din data de 20 octombrie 2014 a Consiliului Local Mediaş, Laviniei Panu, administrator special al operatorului local de drumuri, SC "Gospodăria Comunală" SA, (foto) firmă aflată în insolvenţă, i-a fost aprobată, o îndemnizaţie lunară brută de 6.500 lei. Foarte mulţi dintre foştii angajati ai operatorului public de drumuri s-au revoltat imediat acuzând că suma respectivă este una imensă cu toate că miza este şi ea una pe măsură: repunerea pe linia de plutire a unei firme pe care destui sunt interesaţi ca aceasta să intre în faliment, pentru a putea fi cumparătă pe "bucăţi". De departe cea mai indignată s-a arătat fiica unui ex-angajat al SC "Gospodăria Comunală" SA, (poreclită "Milupa") omul despre care se presupune ca ar fi pus în mod deliberat pe butuci, printr-un act de sabotaj, staţia de asfalt. Aceasta, în dublă calitate încasa lunar 4.000 lei net, pentru...nimic, mai exact doar pentru a "mişca" hârtiile şi a face cafele celor care luau şi mai mulţi bani pentru acelaşi nimic! Iată, aşadar, că absolut toţi "hoţii" care-şi pierd brusc privilegiile strigă ulterior "hoţii"! Ar mai fi de menţionat că, potrivit planului de reorganizare judiciară, aprobat de instanţă, numărul angajaţilor de la SC "Gospodăria Comunală" a fost redus la mai puţin de jumătate, pe "liber" fiind puşi în primul rând cei sfera neproductivă!

15 comentarii:

  1. felicitari pentru articol. ar fi foarte multe de spus despre acesta "specialista" care conduce actuala gospodarie comunala. ar trebui investigat mai adanc si intrebati fostii angajati care au fost TOTI disponibilizati desi aveau vechime, experienta si pregatire si inlocuiti cu nonprofesionisti in special cu "oamenii" ei. si ne mai miram de cum arata drumurile din Medias. S-a criticat vechea conducere dar cand erau acei oameni la Gospodarie pe drumurile din medias se vedea lucru de calitate nu ce se simulaza a se face acum

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. as dori sa fac niste precizari la articol. In primul rand grestiti: in momentul in care tatal ex-angajatei poreclita Miluca a fost concediat de "specialista" Panu statia de asfatl era functionala deci nu avea cum sa fie sabotata de el. Concedieriile in Gospodarie au inceput cu luna octombrie 2014 pe cand planul de reorganizare judiciara a fost prezentat ulterior CONCEDIERII angajatilor vechi iar printre ei fiind si foarte multi din partea productiva (sectia de drumuri) acel personal care era direct productiv. Ar mai fi multe de spus dar ......sincer nu merita sa imi mai pierd timpul!!!

      Ștergere
    2. permiteti o observatie: pe "liber" au fost pusi 99% dintre angajatii vechii Gospodarii Comunale si pe locurile lor angajati altii NOI. ce va spune acest lucru?? Pentru mine ne este nici un semn de intrebare ci spune foarte multe despre "specialista" in insolventa

      Ștergere
  2. Felicitari pentru articol,domnule Garnod.Bravo.

    RăspundețiȘtergere
  3. Nici vechea conducere no facut nici actuala conducere nu o facut nimic.Dar vechea conducere sio umplut buzunarele noua conducere nu are ce sa umple.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. oare? te inseli amarnic!!, habar nu ai ce planuri are facute "specialista" in insolventa

      Ștergere
  4. Isi va umple madam Panu buznarele si din salariul dat din bani publici si din invartelile contabile si din falimentarea firmei (asa cm a facut si cu Granitul)!
    Ce sa-i faci... daca asa zisul City Manager limbeaza cand o vede!!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. corect mai ales ca si-a adus cu ea "gasca" de la Granit si asociatul de la Cafe Bar......

      Ștergere
    2. Domnilor din Primarie, de ce naiba nu o dati afara pe cucoana si din bani cu catre o platiti ( 6.500 Lei/luna ) platiti 2 specialisti care vor scoate cu adevarat Gospodaria din insolventa ceea ce "directoarea" nu a facut in decursul anului de cand este investita in aceasta functie ????

      Ștergere
  5. Uita-te doar la moaca ei si-ti dai seama ce urmareste!

    RăspundețiȘtergere
  6. Sa vinda si primaria . Orasul minunilor , centrul pamintului din mafia gazelor . Ce-i mai corecti oameni ai urbei , au facut implozie in oras . Bani cind se recupereaza ? Cine a semnat ?

    RăspundețiȘtergere
  7. Cel mai bun articol de pana acum! Domnule Garnod nu te lasa pana nu dai cu ea jos.

    RăspundețiȘtergere
  8. Ba o mina de oameni ardeleni asa jisi cinstiti si gospodari , nu au fost in stare sa se organizeze si gospodareasca intre ei . Spune tot despre prezent si viitor al urbei . Au furat si matura dupa use

    RăspundețiȘtergere
  9. Mai ia in considerare ca angajatii nu si-au luat timp de 9 luni salariile (exceptand directorii care sub diferite forme isi luau banuti), ca consiliul local o pus director un gardian public (care n-o facut chiar nimic) si mai gandestete ca Dumnezeu e sus si va avea grija de fiecare.

    RăspundețiȘtergere