vineri, 10 februarie 2012

MEDIEȘENII AU DE UNDE ALEGE: "VALENTINE' S DAY" POLITIC SAU "CIVIL"?

Îndrăgostit până peste cap de...Primăria Mediaș, deputatul roș-orange-incolor (inodor și insipid!) Gheorghe Roman nu mai are răbdare nici măcar cu calendarul.
Convins că poate conduce totul - chiar și timpul - "Micul Samurai" și-a luat libertatea de a programa "Ziua Sfântului Valentin" cu patru zile mai devreme, respectiv vineri seara. Practic, evenimentul va reprezenta debutul campaniei sale electorale, mai exact spus începutul seducției coanei primării, dar mai ales a "pajilor" ei, așa cum anticipează susținătorii acestuia, pe contul său de facebook (facsimil).
Se vede clar că Roman are până și suportul colegilor de partid...din Ațel, semn că ar trebui să se mai gândească unde anume să candideze pentru fotoliul de primar: la Mediaș sau la Ațel?! Să revenim însă și la lucruri mai serioase cum ar fi efortul financiar al organizatorilor "Valentine's Day" la Restaurantul Traube. Aceștia au reușit să o aducă, pentru un concert la Mediaș, pe Ada Milea. Evenimentul are loc marți de la ora 19, prețul biletului fiind de 40 lei. În costul acestuia sunt însă incluse mâncarea (fel de bază + desert) și băutura (un pahar de șampanie). Așadar, medieșenii au de unde alege: un "Valentine's Day" politic, cu anticipație, la Complexul Ștrand, sau altul "civil", la termen, într-o ambinață mult mai plăcută!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu