luni, 24 iunie 2013

ZIUA UNIVERSALĂ A IEI LA MEDIAŞ, CU DEPUTAT ÎN ŞORT, TRICOU ŞI ADIDAŞI

Mărturisesc că de Ziua Universală a iei, sărbătorită luni după amiază şi la Mediaş, în parcul Greweln, mi-am dorit să văd şi câţiva politicieni în port popular, îmbrăcând nu ia românească ci cămaşa, iţarii şi opincile ardeleneşti. N-a fost însă să fie, pentru că, exceptându-l pe ţărănistul Ioan Ivan, care a făcut parte din trioul organizatorilor (alături de Cristina Pustai şi Tamas Kadar), singurul politician prezent (dacă acesta poate fi numit astfel!) a fost deputatul Gheorghe Roman.
Domnia-sa a făcut notă discordantă faţă de toţi cei prezenţi, dându-se "rotund" (pentru că într-adevăr s-a cam rotunjit peste tot) echipat în şort, tricou şi adidaşi. Manifestarea chiar a fost una extrem de reuşită, cu multă muzică (populară şi folk), voie bună, distracţie, totul culminând cu fotografia de grup postată pe facebook, reţeaua de socializare unde, efectiv, a fost "coaptă" respectiva idee. Unii medieşeni mai hâtri l-au chestionat pe deputat în legătură cu părerea acestuia dacă ar fi venit la respectiva manifestare îmbrăcaţi în camasi de dama elegante sau chiar în costume de baie barbati.

Un comentariu:

  1. Domnule Gârnod doresc să vă mulţumesc în numele organizatorilor pentru cuvintele frumoase referitoare la evenimentul nostru. Pentru o informare corectă a cititorilor blogului dvs. doresc să vă transmit faptul că subsemnatul Ivan Ioan nu mai sunt membru de partid de câţiva ani buni de zile. Recunosc însă, că în suflet port însă valorile creştin-democrate care au fost cândva şi valorile regretatului PNŢCD.

    RăspundețiȘtergere